Бійців батальйону "Донбас" під Карлівкою закидали гранатами терористи на БТРі

Бійців батальйону "Донбас" під Карлівкою закидали гранатами терористи на БТРі

Терористи обстріляли бійців батальйону "Донбас" / Фото: Reuters

Дев'ятеро поранених доправили до лікарень.

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко повідомив про те, що на його бійців напали терористи – вони обстрілюють людей з кулеметами та закидають гранатами.

За словами Семенченка, частина його батальйону потрапили у засідку. Після важкого протистояння на допомогу терористами приїхали бойовики на БТРі. Вони кидають у бійців гранати та стріляють з кулеметів, а поряд з місцем подій працюють снайпери.

"До місця бою біля с.Карлівка Донецької області підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, закидають гранатами", - написав у Facebook командир батальйону "Донбас".

публикация Семена Семенченко.

Він також додав, що неодноразово просив військових про підкріплення, однак його слова не були почуті. Дев'ятьох бійців поранили терористи. Постраждалих доправили до лікарні.

Інформацію про напад на бійців "Донбасу" підтвердив керівник центру військово-політичних досліджень "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук. Він також додав, що у штабі АТО його запевнили, що реагують на ситуацію.

публикация Дмитрия Тымчука.

Нагадаємо, раніше Семенченко повідомляв, що батальйон "Донбас" потрапив у засідку терористів під Карлівкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація