Бійка на Дерибасівській: войовничих Дідів Морозів шукає поліція та мерія Одеси

Бійка на Дерибасівській: войовничих Дідів Морозів шукає поліція та мерія Одеси

Бійка на Дерибасівській: войовничих Дідів Морозів шукає поліція та мерія Одеси

Учасникам конфлікту загрожує штраф і перевірка законності їх діяльності.

Законність роботи Дідів Морозів в середмісті Одеси перевірить місцева поліція. Приводом стало те, що на Дерибасівській під ялинкою почубилися два чоловіки в костюмах чарівників, а саму бійку влаштували просто на очах у дітей, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Двобій розлючених Дідів Морозів фільмують випадкові перехожі, чоловіки при цьому жартують, що ті, мабуть, не поділили Снігуроньку. Але насправді боротьба точиться за місце під ялинкою, адже обидва ряджених пропонують одну й ту саму послугу – фото з Дідом Морозом. Яблуком розбрату стала дівчинка, яка хотіла сфотографуватися із чарівником, та місце, яке обидвоє вважали своїм. Очевидці кажуть, що чоловіки були тверезі.

В Одесі поліція перевірить законність роботи Дідів Морозів

В Одесі поліція перевірить законність роботи Дідів Морозів

Бійка тривала менше хвилини, але конкуренти встигли надавати один одному стусанів та добряче вилаятися. Опонентів розтягли в різні боки перехожі, а коли муніципальна охорона дійшла до ялинки, там уже жодного войовничого Діда Мороза не лишилося. У міськраді із забіяками обіцяють розібратися, та зізнаються, що хоча до побоїв раніше не доходило, скандал між Дідами Морозами виник не вперше. "Неодноразово до нас зверталися громадяни, які казали, що ці Діді Морози постійно розбираються між собою за сферу діяльності. Ми неодноразово підходили до них, просили вести себе корректно. Будемо звертатися до правоохоронних органів, які мають повноваження перевірити, на яких правах вони там знаходяться", - пояснив представник адміністрації міста Микола Покровський.

За фото з перехожими Дід Морози просять від 10 до 50 гривень. Чи платять вони податки – тепер обіцяє перевірити поліція. А ще – виписати їм штраф за порушення громадського спокою. Проте поки жоден з порушників під ялинкою на Дерибасівській від моменту бійки не з’являвся.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація