Бізнес проросійських кримських чиновників в Україні та таємниці харків’янина, який працював на "фабриці тролів" Кремля - сьогодні в програмі "Гроші"

Бізнес проросійських кримських чиновників в Україні та таємниці харків’янина, який працював на "фабриці тролів" Кремля - сьогодні в програмі "Гроші"

У випуску програми "Гроші", який вийде сьогодні о 22:00, на глядачів каналу 1+1 чекають нові подробиці розслідування про бізнес проросійського кримського чиновника Олексія Чалого в Україні.

Після анексії півострова в 2014 році він став "народним мером" Севастополя. Зараз Олексій Чалий перебуває в списку осіб, до яких застосовано санкції за підтримку загарбницької політики Путіна, але він й досі має стосунок до виробництва електротехнічних деталей в Дніпрі та Києві. Цю тему вже підіймали українські ЗМІ, проте жодна реакція від влади не послідувала. "Гроші" спробували розібратися, як таке можливо, хто прикриває бізнес сепаратиста, та чому мовчать СБУ й інші органи контролю.

Також, команда програми "Гроші" підготувала ексклюзивне інтерв’ю з працівником так званої кремлівської "фабрики тролів", які на замовлення кураторів очорнюють Україну в соціальних мережах.  Які закони діють у такому "бізнесі" - дивіться сьогодні в програмі "Гроші".

Наостанок, журналісти "Грошей" розкажуть, ким насправді були українці затримані в Білорусі. Чи дійсно вони були шпигунами або ж просто випадковими жертвами у великій політичній грі.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/.

Наступна публікація