Богдан пожартував про свій візит на весілля у Сен-Тропе фотографією у наручниках

Богдан пожартував про свій візит на весілля у Сен-Тропе фотографією у наручниках

Фото: УНІАН

У своєму дописі він згадав Авакова і Баканова.

Голова Офісу президента України Андрій Богдан пожартував про свій візит у Сен-Тропе на весілля Андрія Довбенка, якого називають "смотрящим" за Міністерством юстиції, та юристки Анни Огренчук.

На своїй сторінці у Facebook Богдан опублікував фотографію, де він зображений у наручниках і його нібито затримує французький жандарм з пістолетом у руці.

"А ще до Сен-Тропе їздив [міністр внутрішніх справ Арсен] Аваков, вивчав оперативну обстановку. І [керівник Служби безпеки України Іван] Баканов теж", — підписав він.

Напередодні вийшло розслідування Bihus.Info, в якому розповідається, що весілля Андрія Довбенка та Анни Огренчук у Сен-Тропе святкували три дні: на віллі, на яхті, в ресторані. Серед запрошених - багато впливових чиновників, суддів, бізнесменів і навіть новоспечені нардепи зі "Слуги народу". 

Раніше президент Володимир Зеленський прокоментував "гуляння" Андрія Богдана на весіллі у Сен-Тропе на День Незалежності - сказав, що, мовляв, той неправий. Глава держави також розповів, що Богдан на той період взяв відпустку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація