Бойовики "ДНР" не допустили моніторингову місію ОБСЄ до складів із боєприпасами

Бойовики "ДНР" не допустили моніторингову місію ОБСЄ до складів із боєприпасами

Фото: Getty Images

Терористи не допустили спостерігачів на склад боєприпасів через відсутність ключів.

Команду Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ бойовики терористичної організації "ДНР" не допустили до постійного місця зберігання зброї. Про це йдеться в останньому звіті ОБСЄ.

"Патруль СММ не зміг отримати доступ до постійного місця зберігання озброєння "ДНР", оскільки охоронець сказав, що він не має ключів до одного зі складських приміщень. СММ проінформувала про це СЦКК", - повідомили в організації.

Також неозброєний терорист  не допустив моніторингову місію до території комплексу поблизу підконтрольного "ДНР" Докучаєвська. Про цей інцидент місія теж доповіла в Спільний центр контролю і координації.  

Нагадаємо, 17 травня, на околиці окупованого Докучаєвська бойовики кинули димоутворювальний пристрій в авто спостерігачів ОБСЄ. За даними патруля місії, у задній частині вантажного відсіку вантажівки перебували шестеро чоловіків у формі військового типу. Коли перший автомобіль патруля СММ перебував на відстані 50 метрів від вантажівки, спостерігачі побачили, як один із тих чоловіків кинув пристрій невстановленого типу (ймовірно, димову гранату), який упав приблизно за 10 метрів перед першим автомобілем СММ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація