Бойовики зривають початок розмінування мосту у Станиці Луганській

Бойовики зривають початок розмінування мосту у Станиці Луганській

Фото: Facebook/Станично-Луганська райдержадміністрація

Від них досі не отримали гарантій і допуску до проведення робіт.

У Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту через відсутність гарантій безпеки з боку бойовиків.

Про це повідомляється на сторінці штабу ООС в Facebook.

Як зазначив керівник української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін Олександр Борщевський, піротехнічні роботи повинні відбутися не тільки на прилеглих до пункту пропуску територіях, а й біля зруйнованого мосту, щоб після цього почати його ремонт.

"Існує розуміння з боку Спостережної місії ОБСЄ щодо вирішення цього питання. Але, на жаль, поки немає реальних підтверджень з боку російських окупаційних адміністрацій про початок цих робіт. Основна причина, чому не відбувається початок робіт з ремонту мосту – відсутність гарантій безпеки для наших фахівців з розмінування з боку незаконних збройних формувань", - додали в штабі.

Повідомляється також, що запити по лінії ОБСЄ відправлені, але відповіді щодо отримання гарантій і допуску до проведення робіт немає.

Нагадаємо,на ремонт мосту у Станиці Луганській на лінії розмежування в Луганській області знадобиться кілька місяців. Тема ремонту мосту у Станиці Луганській була основною під час засідання ТКГ.

ТГК у Мінську домовилась про початок розмінування у Станиці Луганській

ТГК у Мінську домовилась про початок розмінування у Станиці Луганській

Повʼязані теми:

Наступна публікація