Бренд Ukraine Now отримав престижну дизайнерську нагороду

Бренд Ukraine Now отримав престижну дизайнерську нагороду

Фото: banda.agency

Офіційна церемонія вручення відбудеться в жовтні в Берліні.

Український бренд Ukraine Now від виробників Banda Agency отримав престижну дизайнерську нагороду Red Dot від німецького Центру дизайну.

Про це в коментарі The Village Ukraine розповіла керівник премії Red Dot Design Луїза Мілк.

"Ми отримали так багато заявок: у 2018-му це більше 8 тисяч заявок від 45 країн. Тому ви маєте дуже пишатися, вигравши Red Dot за свою роботу. Проект Ukraine Now переконав журі премії і я дуже рада, що це добре виконаний брендинг для цілої країни", - заявила вона.

Мілк також заявила, що з нетерпінням чекає авторів бренду в жовтні в Німеччині на офіційній церемонії нагородження, а також побажала успіхів у подальших проектах.

Із перемогою агентство вже встиг привітати прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, зазначивши, що бренд Ukraine Now й надалі продовжуватимуть розвивати. 

Брендинг Ukraine Now отримав одну з найпрестижніших нагород в світі дизайну Red Dot. Це визнання нашої креативної...

Опубліковано Volodymyr Groysman Середа, 15 серпня 2018 р.

Після цього київське креативне агентство Hooga також повідомило, що отримало одну із нагород Red Dot за дизайн та айдентику київського "Парку корупції".

Red Dot Design Award – це престижна нагорода у галузі дизайні, яку присуджує Центр дизайну німецької землі Північний Рейн-Вестфалія в Ессені. Роботи переможців премії виставляються в музеї Red Dot в Ессені. Цей музей є найбільшим у світі зібранням досягнень сучасного дизайну.

Нагороду присуджують у трьох номінаціях: промисловий дизайн (дизайн товарів), комунікаційний дизайн (реклама) та концептуальний дизайн. В кожній з номінацій є свої абсолютні переможці та кілька найкращих робіт у своїй категорії, які теж отримують нагороди.

В Україні з'явився єдиний масштабний бренд країни

В Україні з'явився єдиний масштабний бренд країни

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація