Брудні рукомийники та безлюдна територія. Як виглядає табір на Донеччині, де масово отруїлися діти

Їдальня оздоровчого закладу наразі під замком.

Кореспондент ТСН зробив фото з дитячого табору "Орлятко" у селі Соснове Донецької області, де із гострою кишковою інфекцією було госпіталізовано понад 80 осіб.

Наразі табір "Орлятко", який є філією іншого табору – "Яструбок", зачинений. Територія закладу безлюдна, а на світлинах видно брудні рукомийники.

Дітей з отруєнням звідси вивозили до лікарень Слов'янська, Краматорська та Дружківки. Протягом дня батьки забирали своїх дітей із медичних закладів, а тому скільки з них ще залишаються у лікарні - невідомо.

У стані середньої тяжкості перебувають семеро дітей. Як стало відомо ТСН, перші 15 дітей та вожатих з симптомами отруєння прийшли до медпункту табора 17 липня близько 6-ї ранку, а далі почали надходити масово. В "Орлятку" відпочивали діти з Донеччини, Луганщини та Дніпропетровщини, путівки розповсюджувались через підприємства і коштували 6-7 тисяч гривень.

Нагадаємо,  17 липня у селі Соснове Донецької області у дитячому таборі "Орлятко" масово отруїлися діти. Загалом були госпіталізовані 84 особи, з яких 68 - діти. Всього у таборі відпочивали 134 дитини. Що саме стало причиною отруєння, з'ясовує слідство - відібрали на експертизу зразки їжі, якою годували дітей. 

Як замість табору відпочинку ваша дитина може потрапити до "концтабору"

Як замість табору відпочинку ваша дитина може потрапити до "концтабору"

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація