"Буде повний занепад кар'єри на наших очах" - Гордон про позов Порошенка

"Буде повний занепад кар'єри на наших очах" - Гордон про позов Порошенка

Телеведучий вважає, що Порошенко як політик “втратив нюх”.

Український блогер і політик Дмитро Гордон стверджує, що нарешті дочекався судового позову від адвокатів Петра Порошенка через його заяву на ток-шоу в Савіка Шустера про те, що "Порошенко і Путін домовилися про здачу Маріуполя". 

В ефірі ток-шоу "Право на владу" 17 червня він заявив, що сьогодні у нього щасливий день. 

“Я так чекав цього "солодкого" Петра Олексійовича, так просив! Місяць тому його адвокат Ілля Новіков заявив, що Петро Олексійович має намір подати на мене до суду”, - зауважив з цього приводу Гордон .

Він ще раз повторив, що вважає Порошенка і Путіна, а також Порошенка і Медведчука “однією бандою”. Підтвердженням цього він назвав “плівки Бігуса”, на яких під час записів розмов Медведчука багато разів звучить прізвище Порошенка. 

“Це взагалі ганьба України! Це жах. Людям з неміцною психікою це взагалі слухати не можна”, - стверджує він.

За словами Гордона, він давно пропонував Петру Порошенкові звернутися до суду і чекав цього моменту. 

“Буде таке шоу, що рейтинги зашкалять. Петро Олексійович, на мій погляд, втратив нюх, тому що він дуже підготовлений політик - і повинен був прорахувати ризики. Щось з ним сталося, мені здається, - і він не прорахував ризики. І тепер буде повний занепад його кар'єри на наших очах”, - вважає майбутній відповідач на судовому процесі.

Нагадаємо, що до Шевченківського районного суду Києва надійшла позовна заяву проти блогера і політика Дмитра Гордона. Його звинувачують в поширенні неправдивої інформації щодо здачі Маріуполя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація