Буревій на Буковині зніс покрівлі кількох шкіл та знеструмив населені пункти

Сильні пориви вітру валили дерева та зривали дахи.

Cтаном на 20:00 понеділка, 24 лютого, у Чернівецькій області через ускладнення погодних умов без електропостачання залишаються три населені пункти.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Чернівецькій області. 

Сильні пориви вітру валили дерева та зривали дахи. Через буревій пошкоджено покрівлі навчальних закладів у селах Шубранець і Бабин Заставнівського району, Рокитне та Рингач Новоселицького району, а також дах шкільної їдальні у Лашківці Кіцманського району. При цьому повідомляється, що навчальний процес не призупинявся.

Частину даху зірвало також у головному корпусі та дитячому відділенні Кіцманської райлікарні. Пошкоджено покрівлі житлових будинків на території Чернівців та Кіцманського району.

Удень частина обласного центру залишилася без води через знеструмлення насосної станції "Рогізна". Нині водопостачання відновлено. 

Також досі у Чернівцях не працюють дві котельні. 

Нагадаємо, в Одесі під час буревію загинула 69-річна жінка. На неї впало дерево у центрі міста. Стихія вдарила по Одесі близько полудня: повалила понад 200 дерев, зносила металеві паркани та шифер з будинків.

В середмісті Кропивницького дерево впало на молоду жінку - із травмою спини її шпиталізували, а в Миколаєві через буревій відірвався від берега пішохідний понтонний міст. 

69-річна жінка стала жертвою циклону "Юлія" в Одесі: як в Україні долають наслідки негоди

69-річна жінка стала жертвою циклону "Юлія" в Одесі: як в Україні долають наслідки негоди

Повʼязані теми:

Наступна публікація