"Був у дуже хорошому настрої". Друг Старицького розповів про останні години життя бізнесмена

"Був у дуже хорошому настрої". Друг Старицького розповів про останні години життя бізнесмена

Сергія Старицього знайшли застреленим у маєтку ексміністра Леоніда Кожари.

Друзі та колеги бізнесмена Сергія Старицького шоковані його загибеллю. Однак не сумніваються, що той не міг вчинити самогубство, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. 

56-річного чоловіка минулої п'ятниці знайшли застреленим у маєтку ексміністра Леоніда Кожари, який був колишнім одногрупником Старицького. До цього, кажуть колеги, вони досить давно не бачилися. За версією дружини Кожари, гість вистрелив собі в голову, коли вона вийшла до іншої кімнати. 

Своєю чергою бізнес-партнер Сергія Старицького Ендрю Бейн каже, що чоловік був у доброму гуморі та багато жартував перед зустріччю. 

"Ми жартували разом, говорили з приводу бізнесу. Він сказав, що поїде в гості до одногрупників. Він був у дуже хорошому настрої, коли поїхав. Я думаю, вони випили багато. Була зброя. Алкоголь і зброя - це завжди погана комбінація", - каже  Ендрю Бейн.

Нацполіція розслідує смерть бізнесмена-медійника Сергія Старицького як убивство

Нацполіція розслідує смерть бізнесмена-медійника Сергія Старицького як убивство

Ворогів у бізнесі не мав, справи у компанії також були стабільні. Тому сумнівається, що у чоловіка могли бути причини для самогубства. Водночас припускає, що смерть могла статися із необережності.

Нагадаємо, 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка в селі Чайки Києва-Святошинського району з самогубства на умисне вбивство. 21 лютого там, у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація