Центр Луганська оточили "зелені чоловічки" з автоматами та БТРом - ЗМІ

Центр Луганська оточили "зелені чоловічки" з автоматами та БТРом - ЗМІ

Центр Луганська оточили "зелені чоловічки" з автоматами та БТРом - ЗМІ

Фото: ГТРК ЛНР

Вони заблокували дороги та адміністративні будівлі.

Центр окупованого Луганська сьогодні, 21 листопада, заблокували люди у військовій формі з автоматами і БТРом, пише УП з посиланням на місцевий сепаратистський канал.

Зазначається, що люди в балаклавах, у формі без упізнавальних знаків та автоматами оточили адміністративні будівлі, зокрема, будівлю так званого МВС ЛНР, та перекрили вулиці.

На усі запитання щодо ситуації, військові відповідають або стандартне "Без коментарів", або називають свої дії "плановими навчаннями". Однак ніхто з вищого керівництва сепаратистів наразі не може прокоментувати ситуацію.

За повідомленням луганського сайту 0642.ua, в будівлі забарикадувався місцевий так званий екс-голова МВС Ігор Корнет разом з колишнім "Беркутом". А люди на вулиці є бойовиками ватажка луганських сепаратистів Плотницького.

Також зазначається, що військові взяли під контроль будівлю Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і будівлю "адміністративного суду ЛНР".

Раніше на сайті Плотницького повідомлялося про відсторонення від посади "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета в зв'язку з відкриттям стосовно останнього кримінальної справи.

Після чого на сайті "МВС" "ЛНР" з'явилося звернення до самого Плотницького з проханням не цькувати "екс-міністра", якого, начебто, оббрехали з метою "дискредитації органів внутрішніх справ і дестабілізації ситуації у Луганській народній республіці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так званий міністр внутрішніх справ "ЛНР" Ігор Корнет залишив будинок місцевої жительки, що незаконно займав останні три роки. Жінка неодноразово зверталася до нього з проханням виїхати, але він навіть з нею не спілкувался. І правди вдалося домогтися лише за допомогою ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького, який "порішав" все за півгодини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація