Через обшуки у Бережної заговорили про поділ спадщини загиблої депутатки

Через обшуки у Бережної заговорили про поділ спадщини загиблої депутатки

Фото: УНІАН

Подруга Ірини запевняє, що до обшуків причетний колишній зять.

Обшуки у матері загиблої депутатки "Партії регіонів" Ірини Бережної. Від 7 ранку і досі оперативники обшукують її квартиру в центрі Києва, йдеться в ТСН.16.45.

А також ще одне приміщення, яке вона орендує. А належить воно екс-соратниці Черновецького Ірені Кільчицькій. СБУ проводить слідчі дії у межах справи про сприяння спецслужбам країни-агресора. Слідчі мають інформацію, що один з фігурантів справи постійно їздить до Росії, зустрічається з українськими екс-посадовцями-втікачами. Отримує вказівки від кураторів, як дестабілізувати ситуацію в Україні.

Оперативників Бережна впускати не хотіла. До помешкання вони змогли потрапити лише після того, як вирізали двері болгаркою. Далі перемовини Бережна вела через виламану дірку в інших дверях. Через них господарка вкусила одного зі слідчих, який намагався відчинити двері.  Господарці викликали швидку. Тим часом, Ірена Кільчицька заявила ТСН, що її подруга Бережна - не сепаратистка. А за обшуками стоїть сімейна драма. Нібито за обшуками стоїть колишній зять-мільйонер Бережної. У Фуксмана Олена Бережна хоче відсудити опіку над онукою.

«Фуксман заради боротьби підключає свої канали в Україні. Йде боротьба за спадщину, Олені Петрівні нічого не треба, все майно належить онуці, яку вона не бачила з дня загибелі доньки. Дійсно, вона буває в моєму офісі, навіть коли я цього не знаю», - каже Кільчицька.

«Бережна намагається забрати в мене доньку. Єдина мета – намагається дістатися спадщини. Вона в Австрії програла всі процеси. 4 суди програла. Данечка – моя законна донька, визнана на основі законодавства. Я є біологічним батьком і опікуном. У мене була розмова з Кільчицькою, де я запитував навіщо вона допомагає скаженій бабусі забрати у батька дитину?» - каже Борис Фуксман.

Повʼязані теми:

Наступна публікація