Через туман обмежено роботу семи українських портів

Через туман обмежено роботу семи українських портів

Фото: УНІАН

Крім того, закрито рух через два морські канали.

Через туман у семи українських морських портах введено обмеження на лоцманську проводку і вантажні операції із зерновими.

Про це повідомила пресслужба Адміністрації морських портів України.

Обмеження на лоцманську проводку судів - у  портах "Південний", "Миколаїв", "Ольвія" і "Скадовськ". Обмеження на вантажні операції із зерновими введено в портах "Одеса", "Херсон" і "Рені".

Через туман закрито рух суден через Бузько-Дніпровсько-лиманський канал і Херсонський морський канал від 22 жовтня. Коли рух відкриють, не повідомляється.

У звичайному режимі працюють морські порти "Чорноморськ", "Маріуполь", "Бердянськ", "Ізмаїл", "Усть-Дунайськ" та "Білгород-Дністровськ". Рух транспортних засобів через гирло "Бистре" відкритий.

Як повідомлялося, сильний туман на 10 годин паралізував роботу міжнародного аеропорту Одеси. Протягом ночі літаки не могли сісти через погану видимість. У столичному аеропорту "Київ" імені Сікорського (Жуляни) 23 жовтня були скасовані три міжнародні рейси та один внутрішній через несприятливі погодні умови. У Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького через сильний туман та низьку видимість не змогли приземлитися два літаки - з Вільнюса та Варшави (Модлін). 

Туман напередодні знову паралізував роботу Одеського міжнародного аеропорту

Туман напередодні знову паралізував роботу Одеського міжнародного аеропорту

Повʼязані теми:

Наступна публікація