У районах Криму окупанти оголосили надзвичайний стан

У районах Криму окупанти оголосили надзвичайний стан

Фото: Reuters

У чотирьох районах зафіксували посуху.

В окупованому Криму призначена Кремлем окупаційна влада оголосила надзвичаний стан через те, що у чотирьох районах зафіксували посуху.

Йдеться про Червоногвардійський, Нижньогірський, Первомайський і Радянський райони, повідомляє Крым.Реалии.

"Ввести від 2 червня 2018 року для органів управління і сил територіальної підсистеми Криму єдиної державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Криму режим функціонування "надзвичайна ситуація". Установити для органів управління і сил ДСНС регіональний рівень реагування", - йдеться в розпорядженні "глави" Криму Сергія Аксьонова.

Так зване "Міністерство сільського господарства Криму" має підготувати документи для розгляду виділення з бюджету компенсації товаровиробникам, що постраждали від засухи. Таким чином, так званим чиновникам до 30 червня доручено отримати в Москві гроші на відшкодування збитків.

Раніше повідомлялось, що близько 2-3 тисяч місцевих жителів виїжджають з окупованого Росією Криму щороку. "Є люди, які на постійно виїжджають із Криму, є кількість населення, яка повертається... Я не хочу бути неправдивим, але якщо говорити про 2-3 тисячі людей на рік, то це може бути близько до істини", - зазначив перший заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Юсуф Куркчі.

За оцінкою структур ООН, кількість вимушених переселенців на території України становить близько 1,5 млн осіб.

У Криму поліція окупантів влаштувала обшуки у татар

У Криму поліція окупантів влаштувала обшуки у татар

Повʼязані теми:

Наступна публікація