Четверо львів'ян намагалися незаконно ввезти з Польщі нові iPhone 11

Смартфони у них вилучили.

На Львівщині в пункті пропуску ʺРава-Руська - Гребеннеʺ співробітники митниці виявили контрабанду смартфонів Apple iPhone 11 Pro Max. Порушники прямували з Польщі до України.

Про це йдеться на сторінці ДФС у Львівській області.

Повідомляється, що четверо львів’ян прибули до зазначеного пункту пропуску і для перетину кордону обрали смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор", проте митники вирішили перевірити громадян. Так, під час огляду ручної поклажі працівники митниці виявили у кожного із пасажирів, окрім дозволеного, по одному смартфону Apple iPhone 11 Pro Max 64Gb (Midnight Green).

"Таким чином, громадяни України порушили порядок проходження митного контролю під час проїзду через "зелений коридор", намагаючись провезти товари в обсягах, що перевищують неоподатковану норму переміщення через митний кордон", - йдеться в повідомленні. 

У відомстві додали, що на порушників одразу склали адмінпротоколи про порушення митних правил. Телефони вилучено, справи для розгляду та прийняття рішення скерують до суду.

Наче з печі: працівники Львівської митниці затримали партію "найсвіжіших" смартфонів Apple Учора з Польщі в Україну,...

Опубликовано ДФС у Львівській області Понедельник, 23 сентября 2019 г.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, колишню дружину очільника Нацполіції України Сергія Князєва Вікторію разом із двома українцями і громадянином Хорватії затримали на польському кордоні під час спроби провезти незадекларовані 650 тисяч євро. Однак, у Польщі офіційно цю інформацію не підтверджують, а сам голова Національної поліції України Сергій Князєв спростував ці чутки, заявивши, що це "дезінформація". За його словами, жодних цінностей у ексдружини не було вилучено. "При собі у дамській сумочці мала особисті кошти та готівку на відрядження у сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців", - уточнив Князєв. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація