Четверта річниця трагедії в Одесі. У місті перекривають вулиці та площі, зігнали бронетехніку

Соборну площу та Куликове поле ще від ночі обнесли залізними парканами.

В Одесі сьогодні, 2 травня, - безпрецедентні заходи безпеки. Вулиці та площі перекриють через поминальні заходи щодо четвертої річниці вуличних сутичок, під час яких загинула майже півсотня людей. Соборну площу та Куликове поле ще від ночі обнесли залізними парканами і людей пропускатимуть лише через металодетектори.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

В Одесі на роковини сутичок та пожежі в будинку профспілок запровадили посилені заходи безпеки

В Одесі на роковини сутичок та пожежі в будинку профспілок запровадили посилені заходи безпеки

Уранці на Куликовому полі люди ще мають можливість пройти повз будинок профспілок, але згодом тут рух планують обмежити. На одеських вулицях - чимало бронетехніки. Сюди заїхало чимало спецтехніки і зранку зібралися правоохоронці.

"Буде проведено інструктаж сил, які задіяні на Куликовому полі та Соборній площі. Люди будуть розставлені і починатимуться режимні заходи, працюватимуть вибухотехніки і після цього почнеться запуск людей. Це буде десь приблизно після дев'ятої години ранку", - зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Іван Іщенко.

Поодинокі люди приносять зранку квіти. Один чоловік приніс гвоздики з георгіївською стрічкою, але він швидко покинув територію Куликового поля. Основні заходи розпочнуться в другій половині дня. А от після дев'ятої ранку поминальна панахида відбудеться на розі вулиць Преображенської та Дерибасівської, де загинув перший проукраїнський активіст. Надвечір планується марш справедливості в парку Шевченка.

Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація