Чи має українська влада план повернення Криму і Донбасу? Сьогодні у "Праві на владу"

Чи має українська влада план повернення Криму і Донбасу? Сьогодні у "Праві на владу"

Фото: Право на владу

Гості спробують відповісти на запитання, як повернути окуповані території. 

Сьогодні, 23 лютого, о 23:00 у суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу" політики та експерти в студії обговорять, як повернути захоплені території, та чи є у влади свій план щодо Криму і Донбасу? Тема випуску -  "Атака планів".

Останнім часом все більше з'являється різноманітних планів та пропозицій щодо анексованого Криму і окупованого Донбасу, а також мирного врегулювання конфлікту з Росією. Деякі депутати та бізнесмени виступають з пропозиціями, чи то ініціативами, створення нового міжнародного формату, який допоможе встановити контроль України над усією територією, проте від деяких лунають й варіанти "здачі" Криму задля урегулювання ситуації на Донбасі.

Гості та експерти спробують відповісти на головні питання – що потрібно робити, аби повернути захоплені території та досягти миру на Сході країни, а також чи має уряд  дієвий план, як цього досягти?

Про це в студії програми "Право на владу" говоритимуть: Рефат Чубаров - Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат, "Блок Петра Порошенка"; Сергій Пашинський - народний депутат, "Народний фронт", Тарас Батенко - народний депутат, міжфракційне об'єднання "УКРОП", Валентин Наливайченко - голова СБУ (2006-2010, 2014-2015); Сергій Тарута - народний депутат, позафракційний, та експерти: Богдан Яременко - голова фонду "Майдан закордонних справ" і Тарас Чорновіл - народний депутат України III-VI скликань

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту 

"Право на владу" виходить в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.

Ведучі ток-шоу "Право на владу" -  Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Фото: Право на владу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація