Зняв білизну, торкався і знімав на телефон: у Бердянську працівник дитячого табору розбещував 10-річну дівчинку

Зняв білизну, торкався і знімав на телефон: у Бердянську працівник дитячого табору розбещував 10-річну дівчинку

Фото: Фото з соціальних мереж

Дівчинка розповіла батькам про чіпляння до неї вожатого, а ті миттєво повідомили правоохоронцям.

У Бердянську Запорізької області 18-річний юнак, який працював вожатим у дитячому оздоровчому центрі, розбещував 10-річну вихованицю. Батьки дитини звернулися до поліції і розпусника затримали.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

У Бердянську Запорізької області до місцевої поліції звернулася 33-річна жінка і повідомила, що в одному з дитячих таборів в місті Бердянськ, вожатий вчиняв розпусні дії стосовно її 10-річної доньки. 

На місце події негайно прибули керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції.

Правоохоронці у присутності батьків та психолога опитали потерпілу і з'ясували, що вранці 12 серпня вожатий зайшов у кімнату, де спали четверо дівчат. Думаючи, що діти сплять, він зняв з однієї дівчинки білизну, почав торкатися її статевих органів та фотографувати свої дії на телефон.

Співробітника табору затримано. Ним виявився 18-річний мешканець Києва, студент одного із вишів столиці.

"Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ознаками ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, що у Харкові на проспекті Московський 36-річний чоловік напав на 12-річну дівчинку. Він, погрожуючи дитині вбивством, вимагав, щоб вона показала свої статеві органи. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація