Чоловік 10 днів блукав у Карпатах: чотири доби мандрівник був без їжі (фото)

Чоловік 10 днів блукав у Карпатах: чотири доби мандрівник був без їжі (фото)

Рятувальники у Закарпатській області прийшли на допомогу чоловікові, який 10 днів блукав у горах / Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

До найближчого населеного пункту йому залишалося пройти 15 км.

У Закарпатській області рятувальники прийшли на допомогу 26-річному мешканцеві Миколаївської області, який 10 днів блукав у горах. Останні чотири доби мандрівник ішов без їжі.

Про це повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Закарпатській області. 

Виснажений чоловік, якого рятувальники знайшли в урочищі Болотин Грунь, розповів, що вийшов у похід з івано-франківського селища Ворохта ще 5 жовтня.

Рятувальники знайшли виснаженого чоловіка в урочищі Болотин Грунь / Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

До найближчого населеного пункту йому залишалося пройти 15 км, коли він остаточно вибився із сил та зателефонував до Служби порятунку.

“Його нагодували, напоїли гарячим чаєм, обробили рани, після чого доставили до села Богдан і передали працівникам екстреної медичної допомоги. Врешті-решт постраждалого госпіталізували до Рахівської райлікарні”, - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, раніше прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону разом із гірськими рятувальниками ДСНС вирушили на пошуки чоловіка, який заблукав у горах в Рахівському районі Закарпаття та потребував медичної допомоги.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація