Чому нагороджують силовиків, які брали участь у розстрілах на Майдані - сьогодні в "Праві на владу"

Чому нагороджують силовиків, які брали участь у розстрілах на Майдані - сьогодні в "Праві на владу"

Сьогоднішній випуск суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу", який вийде о 22.30 на телеканалі "1+1", буде присвячений річниці розстрілів на Майдані.

Через п’ять років після найтрагічнішого дня в історії Революції гідності, коли на Майдані Незалежності було розстріляно майже півсотні учасників акції протесту, ми досі не маємо відповідей на дуже важливі запитання.

Ведучі ток-шоу "Право на владу" -  Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Чи був цей розстріл частиною російського плану, наступним етапом якого стала анексія Криму? Чому силовиків, які брали участь у кривавих розправах над майданівцями, нині підвищують по службі та нагороджують? Чи можна було зупинити захоплення Криму?

Ці та інші болісні питання ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов обговорюватимуть цього четверга у програмі “Право на владу” з гостями в такому складі: сотник Майдану Володимир Парасюк, екс-голова СБУ, кандидат на пост президента Ігор Смешко, мати героя Небесної сотні Романа Гурика Ірина Гурик, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, журналіст, керівник і засновник Skrypin.ua Роман Скрипін, шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, кандидат на пост президента Олександр Шевченко, донька кримця - політв’язня Едема Бекірова Елеонора Бекірова. Початок о 22.30.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.

Наступна публікація