"Чутки і наклеп": у BlaBlaCar спростували причетність до смертельної ДТП на Миколаївщині

"Чутки і наклеп": у BlaBlaCar спростували причетність до смертельної ДТП на Миколаївщині

ДТП на Миколаївщині / Фото: ДСНС України

В аварії загинуло п'ятеро людей.

У компанії BlaBlaCar спростували інформацію про те, що пасажири, які потрапили у смертельну аварію на мікроавтобусі в Миколаївській області, використовували сервіс.

Про це повідомили у прес-службі BlaBlaCar.

"Сервіс абсолютно не має стосунку до ситуації, що сталася. Все, що говорять про BlaBlaCar в цьому контексті - не більше, ніж чутки і наклеп. На нашій платформі не було і немає такої поїздки", - йдеться у відповіді.

Наразі, як повідомили у компанії, відділ комунікації Миколаївської поліції готує офіційний коментар, в якому "підтвердить відсутність якогось зв’язку події, що сталася, з BlaBlaCar".

Нагадаємо, у сюжеті ТСН повідомлялось про те, що аварія в Миколаївській області сталася під ранок. Мікроавтобус із сімома пасажирами виїхав з Кривого Рогу увечері і всю ніч був у дорозі. Машина вилетіла на зустрічну смугу, потім на узбіччя, вона кілька разів перевернулася і врізалася дахом у дерево.

На трасі Миколаїв-Одеса сталась моторошна ДТП, є загиблі

На трасі Миколаїв-Одеса сталась моторошна ДТП, є загиблі

Удар був такої сили, що шансів вижити людям у салоні практично не було. Водій та четверо пасажирів, які сиділи попереду, загинули на місці, інші троє осіб вижили дивом. За словами пасажирів, попутники скористались послугами сервісу BlaBlaCar.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація