Циклон залишить у спокої Одесу цієї ночі

Циклон залишить у спокої Одесу цієї ночі

Фото: Facebook/Vladlen Tobak

Однак стишення вітру не означатиме, що в місті буде безпечно.

Надвечір в Одесі досі не розпогодилося, місто продовжує заливати дощ, а поривистий вітер ладен звалити перехожих із ніг. Синоптики кажуть, що одеситам потрібно потерпіти до 3:00 ночі, бо лише тоді циклон покине регіон, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На четвер вони прогнозують дощі, але вже не з таким потужним вітром. Тим не менше, дерева настільки перезволожені, що можуть падати і за слабкого вітру. Тож одеситів просять і завтра без необхідності не виходити з будинків. Ближча ніч буде безсонною для одеських комунальників. Вони не лише розбиратимуть завали та ремонтуватимуть ушкоджені ділянки, а й розчищатимуть ливнівки, аби за ніч місто не затопило.

В Одесі не вщухає негода: у місті повалено більше сотні дерев

В Одесі не вщухає негода: у місті повалено більше сотні дерев

Станом на зараз в місті повалено майже сотня дерев. Вони рвали дроти електромереж та вбили двох людей. Ще п'ятеро постраждалих опинилися у лікарні з різними травмами. Негода внесла корективи у роботу аеропорту. Через сильний боковий вітер летовище працює з перебоями. Відранку там скасували п'ять міжнародних рейсів.

Морський порт теж закритий. Судна відійшли на дальні рейди у відкрите море, бо хвилі сягають висоти понад три метри. На морвокзалі затонула яхта, ще одне судно втратило вітрило. Але знайшлися відчайдухи які навіть у таку погоду не відмовилися зануритися у море та полоскотати нерви собі та оточуючим.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація