Деканоідзе заявила про втручання політиків у роботу поліції

Деканоідзе заявила про втручання політиків у роботу поліції

Фото: УНІАН

За її словами, подібне втручання неприпустиме.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе, яка сьогодні, 14 листопада, подала у відставку, заявила про втручання політиків у роботу поліції.

Про це вона повідомила під час брифінгу.

"...Все ще збережена традиція втручання в роботу поліції політиків. Я не виносила сміття з хати, я - державна людина, але я вважаю своїм обов'язком звернутися до політиків і чиновників на всіх рівнях, починаючи від народних депутатів і закінчуючи найвищими кабінетами, з проханням і навіть з вимогою відмовитися від втручання в роботу національної поліції", - заявила Деканоідзе.

"Не можуть і не повинні призначення в правоохоронних органах узгоджуватися з політиками, політики не повинні намагатися використовувати сили правопорядку для захисту своїх політінтересів",- наголосила вона.

Нагадаємо, глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе подала у відставкуВиконувати обов'язки глави поліції буде Вадим Троян, який працював першим заступником Хатії Деканоідзе.

На брифінгу Деканоідзе заявила, що не вважає його гідним цієї посади. "Я не вважаю, що Троян - політично незалежна особа. Тому я не бачу його на місці голови Національної поліції", - заявила голова Нацполіції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація