День Перемоги на карантині: Парк Вічної Слави у Києві дезінфікують кожні 30 хвилин

День Перемоги на карантині: Парк Вічної Слави у Києві дезінфікують кожні 30 хвилин

Фото: УНІАН

До площі Слави людей пускають по черзі.

Столичний Парк Вічної Слави, де 9 травня вшановують пам'ять загиблих у Другій світовій війні, наразі працює, але з певними карантинними обмеженнями.

Як з місця подій повідомила кореспондентка ТСН Інна Боднар, під'їзд до парку перекритий з різних боків і там стоїть поліція, пропускають тільки пішки. Площа Слави має фільтраційні коридори, де людей розподіляють на різні входи і пропускають по черзі, щоб не було скупчення. Щопівгодини на алею виходить група у спеціальних захисних костюмах, яка дезінфікує алею і підходи до пам'ятника.

За словами кореспондентки ТСН, загалом ситуація у парку спокійна, усі намагаються дотримуватися карантинних вимог.

Парк Вічної Слави дезінфікують до проведення масових акцій

Парк Вічної Слави дезінфікують до проведення масових акцій

Раніше повідомлялося, що в Україні 9 травня очікується близько 290 заходів із покладанням квітів і 50 автопробігів. Порядок охоронятимуть понад 6,9 тисячі поліцейських та понад 1,4 тисячі військовослужбовців Нацгвардії. Копи чекають на провокації, а штрафувати бабусь, які хочуть покласти квіти не будуть. 

Нагадаємо, більшість українців вважають, що в Україні на офіційному рівні мають відзначатися дві пам’ятні дати – 8 Травня та 9 Травня, а також переконані, що СРСР та Німеччина відповідальні за початок світової війни. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація