Дідусь сказав, що я супер: студентки КПІ з відвертої фотосесії не бачать у ній нічого аморального

Дідусь сказав, що я супер: студентки КПІ з відвертої фотосесії не бачать у ній нічого аморального

КПІ ФМФ конкурс фото

Неповнолітні дівчата пишаються своїми знімками

Cекс-скандал у Київському політехнічному інституті виник через напівоголених студенток фізико-математичного факультету, які знялись у відвертих позах, виклали світлини в соцмережу та викликали цим хвилю обурень, йдеться в ТСН.16.45.

Щоби проанонсувати факультетський конкурс краси, дівчата, зокрема й неповнолітні, розмістили в інтернеті фотосесію і промовідео з позначкою, що воно може бути неприйнятним для перегляду. Деякі користувачі побачили в зображеннях елементи порнографії, а нардеп Ірина Суслова назвала дівочий стиль «садо-мазо» і зараз готує депутатський запит у Міносвіти.

У ректораті КПІ кажуть, що вже проводять зі студентками виховну роботу. Самі ж вони нічого ганебного у фотосесії не бачать. «Нас звинувачують, що ми зробили аморальний конкурс і нас намагаються утискати. Я не бачу в цьому нічого поганого. Ми показали красивих дівчаток не більше, не менше. І якщо ви дивитеся Instagram  дівчаток з 13 до 25 років, у них у всіх є фотографії у білизні і це нормально, це молодь, це ХХІ століття», - каже організатор конкурсу Єлизавета Татаріна.

«Мій дід сказав, що я супер. Всі батьки знають, всі знають» - переконують конкурсантки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація