Димінський полетів до Женеви попри повістку на допит у справі про резонансну ДТП – Геращенко

Димінський полетів до Женеви попри повістку на допит у справі про резонансну ДТП – Геращенко

Фото: dynamo.kiev.ua

У слідства є докази, що за кермом був не охоронець бізнесмена.

Президент ФК "Карпати", бізнесмен Петро Димінський полетів до Женеви попри те, що йому вручено повістку на допит у справі про резонансну смертельну ДТП на Львівщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко.

Винуватця ДТП за участі авто бізнесмена Петра Димінського визначать за ДНК

Винуватця ДТП за участі авто бізнесмена Петра Димінського визначать за ДНК

За його словами, у понеділок Димінському було офіційно вручено повістку на допит. Його також попередили, що запропонують здати зразок ДНК. Допит призначений на середу, 23 серпня, розслідуванням справи буде займатися Головне управління Національної поліції України.

Проте за день до допиту Димінський на приватному літаку вилетів зі Львова до Женеви.

Геращенко зазначив, що у вівторок слідство "законним чином отримало незаперечні докази того, що за кермом автомобіля "Mercedes" був точно не 43 річний охоронець Петра Димінського, який взяв провину за смертельну ДТП на себе".

Радник глави МВС зазначив, що охоронцеві бізнесмена будуть пред'явлені звинувачення у неправдивому свідченні.

"Хто насправді був за кермом Mercedes, який убив Наталію Трилу, слідство встановить, за будь-яких обставин, оскільки всім нам потрібна правда і лише правда. І ніякі гроші, ніякі зв'язки не допоможуть справжньому винуватцю смерті Наталії Трили втекти від передбаченої законом відповідальності", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль відомого львівського бізнесмена і власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії. Очевидці аварії розповіли, що він закрився у позашляховику охорони, а охоронець бізнесмена - Андрій Борщ - заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG - машини, яка врізалася в інший автомобіль.

Галицький районний суд Львова взяв охоронця під арешт терміном на два місяці без можливості внесення застави.

Петро, повернися поки не пізно ! У понеділок вранці Петру Димінському була офіційно вручено повістку на допит і він був...

Опубліковано Антоном Геращенком 22 серпня 2017 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація