Дівчина, яка двічі зникала та "втратила двійню", не була вагітною - джерела ТСН

Дівчина, яка двічі зникала та "втратила двійню", не була вагітною - джерела ТСН

Дівчина, яка двічі зникала та "втратила двійню", не була вагітною - джерела ТСН

Дарина Лаговська

Правоохоронці не мають підтвердження вагітності Дарини Лаговської.

19-річна Дарина Лаговська, яка стала відомою своїм таємничим зникненням та начебто втратою ненародженої двійні, взагалі ніколи не була вагітною. Про це повідомили ТСН у близькому оточенні дівчини.

За словами джерел ТСН, друга втеча Дарини була пов'язана з тим, що їй мали зробити УЗД, і дослідження виявило б, що дівчина не народжувала. Пізніше, кажуть наші джерела, ультразвукове дослідження таки провели і інформація про те, що вагітності не було, підтвердилась.

У поліції ТСН розповіли, що поки жодна зі сторін, задіяних в історії, не змогла надати доказів вагітності дівчини.

"В ході перевірки фактичних відомостей, які б свідчили про те, що дівчина була вагітна, не отримано. Такі свідчення не могли надати ні рідні, ні у ході запитів, які були надіслані до медичних закладів. Ця інформація не знайшла свого підтвердження", - повідомила Керівник відділу комунікації ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нові подробиці резонансної справи дивіться сьогодні, 1 серпня, у випуску ТСН.19:30

Нагадаємо, про зникнення нібито вагітної двійнею, після того як вона із Житомира поїхала до столиці, заявила її мати. Наступного дня рідні оголосили, що та знайшлася, але вже без дітей. У Лаговської нібито дорогою додому стався викидень. Проте вже через добу батьки написали заяву до поліції про її чергове зникнення.

Дівчина знову знайшлася, її поклали до лікарні. Куди поділася двійня нібито новонароджених дітей - було невідомо. За інформацією медзакладів Житомира та Києва, вагітна пацієнтка на обліку не стояла і не народжувала.

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація