Для евакуації жителів Авдіївки "Укрзалізниця" направила три ешелони електропоїздів

Для евакуації жителів Авдіївки "Укрзалізниця" направила три ешелони електропоїздів

Фото: Reuters

Усіх евакуйованих направлять до Покровська.

Для евакуації жителів Авдіївки, які перебувають на межі гуманітарної кризи через постійні обстріли бойовиків, державне підприємство "Укрзалізниця" разом з Міністерством інфраструктури України направили до міста три ешелони електропоїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мініфраструктури.

Згідно з повідомленням, поїзди, які призначені для евакуації більш ніж 3,5 тис осіб, будуть направлені з Авдіївки до міста Покровськ Донецької області (раніше - Красноармійськ).

"При отриманні відповідного наказу про евакуацію жителів, приблизно через 3-4 години, буде подано перший ешелон електропоїзда місткістю 1200 осіб до станції Красноармійськ, наступний ешелон електропоїзда буде подано через 1,5 години (загальна кількість таких ешелонів - 3)", - наголошують у прес-службі.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів в Авдіївці загинуло 10 українських військових, ще 65 отримали поранення. Як зазанчив секретар РНБО Олександр Турчинов, протягом останньої доби у зоні АТО була зафіксована максимальна інтенсивність ведення вогню по українських позиціях за останній рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація