Дмитро Раімов йде з Міністерства охорони здоров'я

Дмитро Раімов йде з Міністерства охорони здоров'я

Фото: УНІАН

Його команда залишить роботу наприкінці місяця.

Дмитро Раімов йде з посади радника міністра охорони здоров'я.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Його команда йде з МОЗ наприкінці жовтня. "Ми ще залишимося розумними головами в міністерстві і комітеті, але всю поточну роботу з пресою, лікарями, мережами, депутатами, урядом, офісом гаранта і багато іншого будуть робити вже інші. Частину на зміну готуємо ми, частину шукаємо, можливо, в подарунок залишу когось із команди", - йдеться у дописі.

За словами Раімова, його завданням був супровід нової команди на старті. "Всі знали, що стара команда заготовила багато гидоти і з цим потрібно буде публічно боротися. Командою з чотирьох осіб ми змогли протистояти фабрикам ботів, натовпі хейтерів, величезним бюджетам. Без копійки грошей ми тримали кожен сантиметр репутації і не віддавали ворогам", - пише він.

Нагадаємо, раніше глава МОЗ Зоряна Скалецька під час знайомства зі своїми колегами запевнила, що буде продовжувати реформи, розпочаті її попередницею Уляною Супрун. 

Крім того, її радник Дмитро Раімов прокоментував слова глави фракції "Слуги народу" у парламенті Давида Арахамії про те, що Скалецька на посаді очільниці МОЗ "тимчасово". "У нас ходить такий жарт, що міністерство таке цікаве. Тут все, що тимчасово, дуже досить надовго (…) Тому я думаю, що пані міністерка буде працювати довго", - сказав він. 

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька пояснює, яка ситуація склалася в міністерстві

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька пояснює, яка ситуація склалася в міністерстві

Повʼязані теми:

Наступна публікація