До України не пропустили відомого російського бальника

До України не пропустили відомого російського бальника

Фото: Facebook/Андрей Меркур’єв

Меркур’єв намагався потрапити в Одесі на спектакль.

Відомого російського артиста балету, соліста Державного академічного Большого театру РФ Андрія Меркур'єва не пропустили до України.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Не пропустили мене до України. Розвернули і відправили назад. Жах. Я спробував, їду назад додому. Не зміг потрапити на свій спектакль "Крик" в Одеському театрі опери та балету і побачити моїх улюблених артистів. Вибачте мені хлопці. Сподіваюся, скоро все ж зустрінемося. Люблю вас", - написав він.

За словами артиста, прикордонники поводилися ввічливо.

Не пропустили меня на Украину. Развернули и отправили обратно. Ужас . Я попытался еду обратно домой. Не смог попасть...

Опубликовано Andrey Merkuriev Четверг, 29 ноября 2018 г.

Нагадаємо, 30 листопада Україна ввела заборону на в’їзд до України чоловікам-громадянам Російської Федерації віком від 16 до 60 років. 

Обмеження на в'їзд: чи справді громадяни РФ вже не можуть в'їхати до України

Обмеження на в'їзд: чи справді громадяни РФ вже не можуть в'їхати до України

Уранці 25 листопада Росія заблокувала прохід до Керченської протоки українському буксиру "Яни Капу" і двом катерам "Бердянськ" і "Нікополь". Для цього росіяни перегородили рух під Кримським мостом танкером і навіть вдалися до тарану буксира прикордонним кораблем "Дон". Увечері того ж дня російські кораблі напали на них і захопили, при цьому поранивши щонайменше шістьох українських моряків та захопивши інших у полон.

В ніч проти 26 листопада РНБО провела екстрене засідання та запропонувала ввести в Україні воєнний стан у зв'язку з агресією Російської Федерації в Азовському морі.

Після рішення Радбезу спікер Верховної Ради України Андрій Парубій скликав позачергове засідання Верховної Ради на понеділок, 26 листопада, о 16:00. Президент Петро Порошенко, своєю чергою, ввів у дію рішення та вніс до Верховної Ради законопроект про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні", який згодом затвердили українські депутати.

Зазначимо, воєнний стан вводиться в областях, що розташовані на кордоні з Російською Федерацією, Молдовою, а також на узбережжі Чорного та Азовського морів: Вінницька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Донецька, Запорізька та Херсонська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація