До України не впустили трьох пропутінських політиків з Росії

До України не впустили трьох пропутінських політиків з Росії

Фото: Державна прикордонна служба України

Серед них представники "Единой России" та Компартії РФ.

У столичнах аеропортах "Бориспіль" та "Київ (Жуляни)" троє російських політиків не змогли перетнути український кордон. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

"Рейсом із Лондона у "Бориспіль" прибув громадянин Росії. Як з’ясувалося, росіянин є представником провладної політичної партії своєї країни – "Єдиная Россия", колишнім мером одного з облцентрів РФ. Підтвердити мету свого перебування закордонний політик не зміг, тому на підставі Закону України "Про прикордонний контроль" в нашу країну його не пропустили", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що сьогодні вранці росіянин вилетів з "Борисполя" до Німеччини.

Ще двом політикам, представнику Компартії РФ та його супутникові, члену партії "Єдиная Россия", відмовили у перетині українського кордону в аеропорту "Київ (Жуляни)". Чоловіки прилетіли до столиці з Мінська і повідомили, що планують взяти участь у конференції. Їх повернули до Білорусі зворотним рейсом.

Нагадаємо, минулого тижня прикордонники в аеропорту Запоріжжя не пустили до України групу російських акторів. За даними ТСН, це Сергій Колесников, Лариса Удовиченко та Андрій Бутін. До України актори прибули рейсом із Варшави на заплановану виставу в Запоріжжі. В'їзд Колесникову заборонили через гастролі в окупованому Криму. Іще двоє акторів, нібито, не змогли пояснити мету візиту. 

Прикордонники в аеропорту Запоріжжя не пустили до України групу російських акторів

Прикордонники в аеропорту Запоріжжя не пустили до України групу російських акторів

Повʼязані теми:

Наступна публікація