До України повернуться морози та сніг: прогноз погоди на перші весняні вихідні та 8 Березня

До України повернуться морози та сніг: прогноз погоди на перші весняні вихідні та 8 Березня

Фото: УНІАН

Найхолодніше буде у Карпатах - вночі там температура опускатиметься до мінус 13°.

Перші триденні вихідні цієї весни, 6-8 березня, будуть прохолодними - до України повернуться морози та сніг, буде також і достатньо вітряно.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у суботу, 6 березня, синоптики прогнозують вночі та вранці в Україні, крім північних та більшості західних областей, помірний сніг, на півдні з дощем, у східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями значний сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах, крім крайнього півдня, місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с, вночі в південних, вдень у західних та східних областях окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, у південних та східних областях від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, в Карпатах протягом доби 8-13° морозу.

У неділю, 7 березня, без опадів, температура вночі 4-9° морозу, у східних областях та в Карпатах місцями 10-13°, вдень 1-6° тепла. В Україні, крім південної частини, пориви вітру до 15-20 м/с.

8 березня вночі у західних та північних, вдень у східних та місцями центральних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, на півдні країни 4-9° тепла. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с.

У Києві 6 березня буде без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

7-8 березня у столиці також очікується хмарна та суха погода, лише вночі 8 березня місцями невеликий мокрий сніг. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, 7 березня пориви 15-20 м/с. Температура 7 березня вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° тепла, 8 березня вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі також розповіли, якою погода буде у березні 2021 року.

Перші весняні вихідні: яку погоду чекати

Перші весняні вихідні: яку погоду чекати

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Міжнародний жіночий день — 8 березня
Наступна публікація