До України суне суттєве похолодання з дощами

До України суне суттєве похолодання з дощами

В окремих регіонах дутиме сильний вітер.

У п'ятницю, 11 травня, до України зайде скандинавський антициклон – відчутно похолодає практично в усіх регіонах.

"Протягом дня 11 травня температура повітря становитиме +14…+18 градусів, на Заході буде найтепліше, +20…+25 градусів. Компенсацією за похолодання стане сонячний день, опади в Україні малоймовірні. На Сході завтра посилиться північно-східний вітер до 15-20 метрів за секунду", - про це попереджає синоптик Наталія Діденко.

У Києві 11 травня погода очікується сухою, небо буде ясним, сонячним, проте повітря стане свіжішим, у столиці максимально очікується близько +18 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 11 травня 2018 року / Фото: Укргідрометцентр

12 травня несприятливою очікується погода на Харківщині, Луганщині, Донеччині та в районі Дніпра - дощі, вітер та холодно, +10…+16 градусів. На решті території - прохолодно та без опадів. У Києві 12 травня - сухо, +16…+18 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 12 травня 2018 року / Фото: Укргідрометцентр

13 травня дощова погода охопить усю Україну, скрізь буде холодно, лише на Заході місцями до +20 градусів. У Києві йтимуть холодні дощі, +14…+16 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 13 травня 2018 року / Фото: Укргідрометцентр

"Така поважна зміна повітряної маси може позначитися на самопочутті - голова, суглоби, настрій, збиті шашличні плани, знову якісь крутіння-вертіння у носі та горлі", - попереджає синоптик.

Прогноз погоди в Україні на 14 травня 2018 року / Фото: Укргідрометцентр

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація