До запуску в Україні готується нова поштова компанія

До запуску в Україні готується нова поштова компанія

Фото: УНІАН

Планується, що мережа відділень відкриється в таких магазинах, як "Фора" та "Сільпо".

Нова поштова-логістична компанія Justin почала набір співробітників до відділень, готуючись до запуску в Україні.

Про це свідчить масове відкриття вакансій компанії у низці обласних та районних центрів, передає Інтерфакс-Україна.

"Наші наміри - відкрити зручні відділення в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові, Одесі. Буде багато робочих місць з гнучким графіком роботи, офіційним працевлаштуванням, цілеспрямованим навчанням, кар'єрними можливостями та своєчасною виплатою заробітної плати три рази на місяць", - йдеться в описі вакансій.

Передбачається, що мережа відділень відкриється в більшості магазинів торгової групи Fozzy Group (як "Фора" та "Сільпо") і надаватиме послуги з прийому, видачі та відправлення товарів, а також низку фінансових та інших послуг.

Як зазначається, компанія входить в холдинг Fozzy Group і планує реалізувати послуги постачання за допомогою партнерського сервісу Автолюкс.

Нагадаємо, "Укрпошта" масово скорочує людей, відділення. А заодно і збитковість. На Чернігівщині запустили пілотний проект пересувних поштових точок. Такі самі, що й звичайні, але в автомобілях. Наразі їх 23. Керівництво радіє: це вигідніше, ніж тримати людей, орендувати приміщення у селах, де менше двох тисяч жителів. А от листоноші та клієнти - занепокоєні.

"Укрпошта" запустила на Чернігівщині пілотний проект пересувних поштових точок

"Укрпошта" запустила на Чернігівщині пілотний проект пересувних поштових точок

Повʼязані теми:

Наступна публікація