Додайте жиру: як зробити салат з овочів більш корисним

Додайте жиру: як зробити салат з овочів більш корисним

Фото: pixabay.com

Жодна дієта не може змагатися із збалансованим харчуванням.

Експерти радять для більшої користі додавати порцію жирів до салату з овочів.

Про це йдеться в сюжеті Сніданку з 1+1.

Дієтологи переконують, що жодна дієта не може змагатися із збалансованим харчуванням. Дослідження виявили, що вживання овочів, наприклад огірків і помідорів, з рослинною олією збільшує кількість корисних речовин, необхідних для здоров'я людини. Серед них вітаміни A, E, K, які учені пов'язують із поліпшенням зору та профілактикою раку.

Щодо правильної кількості соняшникової або оливкової олій у вашому салаті, то дослідження показали: найоптимальніша пропорція  – дві столові ложки на 200-300 грамів салату.

Як відомо, сертифіковані фахівці радять не вдаватися до детоксів та "чисток організмів": вони можуть спричинити справжнє спустошення вашого організму.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація