Донеччину очолить генерал СБУ, уряд затвердив його кандидатуру - Жебрівський

Донеччину очолить генерал СБУ, уряд затвердив його кандидатуру - Жебрівський

Донеччину очолить генерал СБУ, уряд затвердив його кандидатуру - Жебрівський

Фото: МВС

Тепер його кандидатуру має розглянути президент.

Кабінет міністрів України затвердив кандидатуру генерала Служби безпеки України Олександра Куця на посаду нового очільника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації - .

Про це в ефірі 5 каналу заявив колишній голова Донеччини Павло Жебрівський.

"Це вже не секрет. Сьогодні [20 червня] Кабмін затвердив генерала СБУ Олександра Куця на посаду [глави Донецької військово-цивільної адміністрації]", - сказав він.

Жебрівський вважає, що президент України Петро Порошенко найближчим часом розгляне кандидатуру Куця і видасть відповідний указ. "І тоді його будуть вже представляти на Донеччині", – додав колишній голова Донецької ВЦА.

Зазначимо, що 41-річний генерал-майор СБУ Олександр Куць з 2015 по 2017 роки очолював управління спецслужби у Донецькій області. У серпні 2017 року він став керувати новоствореним Головним управлінням Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, 11 червня глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив, що він вирішив залишити посаду очільника області. 13 червня президент України Петро Порошенко підписав указ про його звільнення. 19 червня Порошенко підписав указ про призначення Жебрівського на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація