Дрібне хуліганство, злісна непокора: поліція склала протоколи на мітингувальників в центрі Києва

Дрібне хуліганство, злісна непокора: поліція склала протоколи на мітингувальників в центрі Києва

Фото: Reuters

Усіх затриманих відпустили, оформивши відповідні протоколи.

Внаслідок вчорашніх сутичок на Європейській площі Києва на шістьох осіб склали адміністративні протоколи.

Про це йдеться в повідомленні ГУ НП у Києві.

Чоловіків доправили до управління поліції, встановили їхні особи і після оформлення всіх документів відпустили.

На п'ятьох склали протоколи за дрібне хуліганство й злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського, ще на одного - лише за хуліганство.

"Окрім того, в чергову частину київської поліції надійшли повідомлення про те, що шестеро осіб звернулися до лікарів із тілесними ушкодженнями. Усі матеріали зареєстровані і будуть скеровані у органи прокуратури для прийняття рішення", - додали правоохоронці.

Майдан без крапки: в центрі Києва розпочалися сутички

Майдан без крапки: в центрі Києва розпочалися сутички

Нагадаємо, в неділю, 19 лютого, біля Стели на Майдані Незалежності в Києві відбулася акція, організована ОУН і бійцями добровольчих батальйонів — так зване віче на підтримку блокади торгівлі з непідконтрольними територіями Донбасу. Потім вони ходою вирушили до Адміністрації президента з вимогою прийняти закон про окуповані території.

Також під час акції відбулися сутички з правоохоронцями. В результаті зіткнень були затримані п'ятеро людей, серед яких лідер ОУН Микола Коханівський, серйозно постраждав поліцейський. Пізніше людей відпустили.

За фактом травмування правоохоронців при виконанні службових обов'язків Національна поліція України розпочала кримінальне провадження. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація