Друг Путіна "Хірург" вивів на вулиці байкерів захищати Україну від "канібалів"

Друг Путіна "Хірург" вивів на вулиці байкерів захищати Україну від "канібалів"

Путін та "Хірург" / Фото: yuga.ru

Кримські байкери захищатимуть українські міста від "провокаторів".

Лідер байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов, який є давнім другом Володимира Путіна, розповів, що його колеги патрулюють вулиці на Півдні і Сході України, щоб не пустити "канібалів" з Києва.

Як йдеться в заяві, розміщений на сайті мотоклубу, байкери взялися "охороняти українські міста від радикалів і провокаторів".

За словами "Хірурга", патрулі мотоциклістів проходять в Севастополі, Сімферополі, Харкові, Луганську та інших містах. Мотоциклісти несуть цілодобову вахту біля будівель адміністрації та інших важливих міських об'єктах.

"Нічні вовки" не сидітимуть "під плінтусом" у важкий для країни момент. Вони будуть зі своїми людьми. Якщо люди на передовій, то ми будемо там же... Ми просто не дамо бушувати "канібалам", які затіяли заворушення у Києві", ", - заявив "Хірург".

При цьому Залдостанов зізнався, що сам поїде в Україну тільки на прохання клубу, щоб у його діях не шукали політичного підтексту.

Як відомо, "Хірург" є давнім другом президента Росії Володимира Путіна. Саме з ним Путін катався 4 години на мотоциклі, поки його чекав на зустріч президент Віктор Янукович.

Як повідомлялось раніше, ПАРЄ засудила дії обох сторін конфлікту в Україні та проголосувала резолюцію. У Раді Європи Україні пригрозили санкціями у разі продовження насильства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація