Дружина нардепа з БПП прокоментувала звинувачення у спробі "віджати телеканал" Димінського

Дружина нардепа з БПП прокоментувала звинувачення у спробі "віджати телеканал" Димінського

Дружина нардепа з БПП прокоментувала звинувачення у спробі "віджати телеканал" Димінського

Фото: Фонд родини Загорій

Катерина Загорій підтвердила зацікавленість каналом і спростувала причетність Адміністрації президента до розмови з бізнесменом.

Адміністрація президента не має жодного стосунку до пропозиції львівському бізнесмену Петру Димінському, підозрюваному у причетності до смертельного ДТП, "віддати телеканал в управління на 3 роки".

Про це заявила дружина нардепа від БПП, медіа-експерт Катерина Загорій, коментуючи заяву керівництва телеканалу ZIK, пише "Українська правда".

"Ми справді з чоловіком розмовляли з паном Димінським у зв'язку з тим, що він є власником телеканалу. Про те, що телеканал або продається, або віддається в управління. Пан Димінський сказав, що йому не цікаво віддавати його в управління і йому не дуже цікаво продавати, але він готовий розглядати варіанти. Слова "адміністрація президента" чи імена якихось вищих посадових осіб не звучали в цій розмові взагалі. Ця розмова була виключно про телеканал ZIK і більше ні про що", – запевнила вона.

За словами Загорій, вони цікавляться телеканалом у власних інтересах, а розмова, про яку йдеться, відбулась у грудні.

"Ми домовились продовжити цю розмову. Поки що ми до цієї історії не повернулись, бо це не є терміново. Ми розмову не записували. Якщо пан Димінський це робив, то нехай пред'явить і одразу все стане зрозумілим, чого вона стосувалася", – додала вона.

Окремо Загорій зазначила, що під час розмови Димінський одним реченням торкнувся теми ДТП, сказавши, що він невинуватий.

Нагадаємо, раніше керівництво телеканалу ZIK заявило про спробу нардепа від БПП Гліба Загорія з дружиною Катериною нібито "віджати" канал у бізнесмена Петра Димінського.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація