Дружина водія Димінського зустрілася з рідними загиблої у ДТП дівчини

Дружина водія Димінського зустрілася з рідними загиблої у ДТП дівчини

Петро Димінський / Фото: УНІАН

Рідні жертви аварії дізналися, що за кермом авто був не водій бізнесмена. 

До матері загиблої внаслідок ДТП за участю авто власника ФК "Карпати" Петра Димінського Наталії Тріли завітали рідні його охоронця Андрія Борща, який проходив у справі про смертельну аварію.

Про це ТСН розповів двоюрідний брат загиблої Степан Мацевко.

Чоловік стверджує, що 22 серпня до матері Наталії приходив представник охоронної фірми, а також дружина та матір Борща, аби вибачитися. 

Марія Тріла попросила жінок присягтись на Біблії, що за кермом Mercedes був Андрій Борщ, однак вони відмовились. Також брат загиблої зазначив, що охоронець, який прийшов до будинку загиблої, був обвішаний диктофонами.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька.

Димінський втік з України через наміри правоохоронців взяти в нього зразок ДНК

Димінський втік з України через наміри правоохоронців взяти в нього зразок ДНК

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль відомого львівського бізнесмена став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії. Очевидці аварії розповіли, що він закрився в позашляховику охорони, а охоронець бізнесмена - Андрій Борщ - заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG - машини, яка врізалася в інший автомобіль.

23 серпня Петра Димінського викликали  на допит. О 10.00 він мав прийти до слідчого управління Нацполіції у Львівській області. Проте бізнесмен не з'явився. Нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Димінський приватним літаком полетів до Женеви.

Повідомлялося, що за кермом автомобіля нібито був водій бізнесмена – Андрій Борщ, однак згодом правоохоронці заперечили цю інформацію. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація