ДТП на проклятому перехресті в Житомирі: чотирьох людей із джипу та швидкої рятують у реанімаціях

ДТП на проклятому перехресті в Житомирі: чотирьох людей із джипу та швидкої рятують у реанімаціях

Фото: ГУНП в Житомирській області

Медики ніяких прогнозів поки що не дають.

Семеро людей постраждали в аварії у Житомирі, де на перехресті зіткнулися швидка та позашляховик.  Від удару обидві машини відкинуло на приватне обійстя, де вони розтрощили паркан і пошкодили будинок, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

ДТП налякало весь Житомир, а перехрестя, де все сталося, в місті вже давно називають проклятим. Швидка їхала з увімкненими проблисковими маячками, однак водій Hyundai дорогою не поступився – після зіткнення машини полетіли на тротуар. Автомобіль медиків зачепився за паркан і повис на металевій його частині догори колесами. Позашляховик зупинила лише стіна літньої кухні.

Моторошна ДТП: у Житомирі зіткнулися швидка та позашляховик

Моторошна ДТП: у Житомирі зіткнулися швидка та позашляховик

"Стояв курив, каву пив. Їде швидка з того боку – з мигалками, з сигналом. Удар, летить цей джип сюди. Я думав, що він до веранди не дістане, бо зазвичай машини сюди не долітають – там лишаються. Бачу – летить на мене! Куди мені тікати? В кут забився туди", - показує дивом урятований свідок ДТП Анатолій Кімкін. "Тут уже загинули три чи чотири людини на цьому перехресті", - розповів господар будинку Володимир Кімкін.

Лише за останній рік на цьому місці сталися три жахливі аварії. Цього разу потерпілих семеро, найбільше дісталося водієві позашляховика. Разом із ним у машині знаходилася його родина і малолітня дитина. Всіх потерпілих доправили в різні лікарні міста. За наявною інформацією, з дитиною вже все добре, її стан стабільний. Четверо ж дорослих перебувають у реанімаціях. Медики кажуть, що всі надходили у важкому стані

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація