ДТП з омбудсменом Кулебою. На аварійному перехресті встановлять додаткові світлофори і знаки

ДТП з омбудсменом Кулебою. На аварійному перехресті встановлять додаткові світлофори і знаки

Кубрак пообіцяв зміни вже протягом трьох тижнів.

На перехресті біля Чабанів, де в аварію потрапив дитячий омбудсмен Микола Кулеба зі своїми синами, будуть встановлені додаткові світлофори і знаки.

Про це заявив керівник "Укравтодору" Олександр Кубраков  в ефірі телеканалу "Інтер".

Чиновник сподівається, що рівень безпеки на перехресті підвищать до кінця року.

"Що стосується саме цього місця і цієї аварії, яка сталася в неділю, біля населеного пункту Чабани, я сподіваюся, що дуже скоро, протягом одного-двох тижнів ми розробимо спільно з поліцією ..., дивимося, що ми можемо зараз зробити без кардинальних заходів, як будівництво дворівневої естакади", — сказав він.

Крім того, Кубраков сподівається, що в кінці поточного року або на початку 2020 року на дорогах може з'явиться фотофіксація.

Нагадаємо, 24 листопада вдень у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив у ДТП. Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей.  На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно обравши смугу руху, він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. За попередніми даними, в автомобілі Кулеби також були відсутні автокрісла. Лікарі повідомляли, що старший син Кулеби Тимофій перебуває у медикаментозній комі. 

Зустріч в палаті: до Миколи Кулеби завітав водій буса, з яким він зіткнувся на дорозі

Зустріч в палаті: до Миколи Кулеби завітав водій буса, з яким він зіткнувся на дорозі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація