ДТП з шістьма жертвами в Одеській області: стало відомо, хто загинув

ДТП з шістьма жертвами в Одеській області: стало відомо, хто загинув

Фото: ГУ НП в Одеській області

Попередньо встановлено, що зіткнення транспортних засобів сталося, коли автомобіль "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу.

Поліція встановила усіх учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у суботу, 18 липня, в Ізмаїльському районі Одеської області на трасі Одеса-Рені. Жертвами аварії стали четверо 23-річних однокласників та літнє подружжя.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Одеській області.

"В автомобілі "ВАЗ" їхали четверо 23-річних чоловіків. Вони - колишні однокласники, жителі Ренійського району. Хлопці поверталися з відпочинку та усі загинули на місці пригоди. У зустрічному напрямку, до с. Приморське Кілійського району, на автомобілі "Mitsubishi Outlander" їхали п'ятеро членів родини з Ізмаїла. 63-річний водій та його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє - у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними поліції, попередньо встановлено, що зіткнення транспортних засобів сталося, коли автомобіль "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз.

Нагадаємо, у суботу, 18 липня, на трасі Одеса-Рені зіткнулися вантажівки МАN та "ГАЗель". Це сталося біля села Маяки Біляївського району Одеської області. Унаслідок ДТП загинули дві людини. Ще дві особи травмувалися, їх доправили до лікарні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація