Душив і ґвалтував молодих жінок: маніяку з Кривого Рогу суд виніс найсуворіший вирок

Душив і ґвалтував молодих жінок: маніяку з Кривого Рогу суд виніс найсуворіший вирок

Душив і ґвалтував молодих жінок: маніяку з Кривого Рогу суд виніс найсуворіший вирок

Жертвами чоловіка стали 6 жінок, двох з них він убив.

Колегія суддів Жовтневого районного суду Кривого Рогу винесла вердикт місцевому мешканцю, який вбивав і ґвалтував жінок.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби суду. 

37-річний чоловік визнаний винним в скоєнні злочинів за такими статтями Кримінального кодексу України: 115 "Умисне вбивство", ч. 2 ст. 15 - ст. 152 "Закінчений замах на згвалтування", ст. 152 "Згвалтування", ст. 153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ст. 187 "Розбій".

"Під час судового розгляду обвинувачений заперечував свою причетність до скоєння інкримінованих йому злочинів, вказуючи, що злочини були скоєні іншим, малознайомим йому чоловіком. Висловлюючись про призначення покарання прокурор та потерпілі просили суд обрати обвинуваченому найсуворіше покарання у вигляді довічного позбавлення волі", - йдеться в рішенні суду.

Як було встановлено, в період з 14 травня по 17 червня 2018 року обвинувачений скоїв у Кривому Розі 6 нападів сексуального характеру на жінок віком від 17 до 37 років. Чоловік душив своїх жертв, ґвалтував і крав їхні речі. Він убив двох дівчат, одна з яких - 17-річна студентка.

Правоохоронцям на пошуки маніяка знадобилося кілька тижнів. Ним виявився 35-річний криворіжець Андрій Б* - раніше судимий за розбій. Чоловік був зразковим сім'янином, працював на одній з шахт Кривого Рогу.

Нагадаємо, раніше серійний маньяк у Києві розповів про спонтанні вбивства жінок

Повʼязані теми:

Наступна публікація