Дуже добре ставиться до АТОвців. Батьки підозрюваної у побитті Вербича не вірять в її провину

Дуже добре ставиться до АТОвців. Батьки підозрюваної у побитті Вербича не вірять в її провину

Батьки Катерини Лапінської

Сьогодні мають обрати запобіжний захід Катерині Лапінській.

Сьогодні, 8 травня, мають обрати запобіжний захід Катерині Лапінській, яку затримали за підозрою у побитті АТОвця Дмитра Вербича.

Як передає кореспондент ТСН, засідання має відбутись у Подільському суді. Початок призначили на 15 годину, проте засідання перенесли до іншої зали, бо в тій, де збирались засідати, не вистачило місця для журналістів. Тож початок засідання затримується. Прокуратура вимагатиме запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

Станом на 15 годину Катерину до суду не доправили, проте вже присутні її батьки – Сергій та Валентина Лапінські. Деталі справи вони не коментують. Проте матір Катерини розповіла ТСН, що після затримання бачила доньку лише здалеку. У її провину не вірить.

"Я думаю, що дитина просто опинилася не в тому місці не в той час. Бо вона дуже добре ставиться до учасників АТО. Так не могло бути", - впевнена Валентина Лапінська.

Також батьки затриманої підтвердили, що обидва працюють у Міноборони.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Нагадаємо, 2 травня у Києві  на Подолі четверо невідомих із закритими обличчями напали на "кіборга", захисника Донецького аеропорту. Сам АТОвець заявив, що його врятувало лише диво - ніж пройшов дуже близько від нирки і хребта. Вербич казав, що упізнав у нападниках учасників "Маршу анархістів" і впевнений, що напад не був простим хуліганством чи грабунком. Затриманій оголосили підозру. Згодом з'ясувалось, що батько та мати затриманої Катерини Лапінської служать в Міноборони.

Батьки підозрюваної у побитті АТОвця не вірять в її провину

Батьки підозрюваної у побитті АТОвця не вірять в її провину

Повʼязані теми:

Наступна публікація