Два десятки людей опинилися в лікарні після вечері у кав’ярні на Львівщині

Два десятки людей опинилися в лікарні після вечері у кав’ярні на Львівщині

Фото: УНІАН

Нині кафе, у якому отруїлися люди, зачинене.

25 людей опинилися на лікарняних ліжках з симптомами отруєння, усі вони їли в одній кав’ярні у місті Кам’янка-Бузька, йдеться в ТСН.16.45.

До лікарень потерпілі звертаються від суботи. У всіх сиптоми кишкової інфекції – розлади травлення і висока температура. Серед отруєних підлітки, які святкували у кав’ярні випускний, а також люди, які просто зайшли того дня туди поїсти.

Що могло зашкодити клієнтам  з’ясовують епідеміологи. Фахівці лабораторного центру зробили змиви у закладі, взяли зразки їжі й води та обстежили працівників кав’ярні. Результати будуть відомі за кілька днів. Нині кафе, у якому отруїлися люди, зачинене.

Це вже друге масове отруєння на Львівщині за тиждень. Минулого тижня  до лікарень потрапили шістдесят людей після весілля у ресторані. Попередня причина - недостатня термічна обробка курятини, яка була заражена сальмонелою.

«Ми замовляли шаурму, піцу, два салати і картоплю фрі, але я думаю отруїлись «Цезарем», він був якийсь недобрий», - каже пацієнтка.

«Я цього дня, крім того салату нічого не їла, ні вдома, ніде, тому іншого варіанту немає зовсім. Планую скаржитися, бо у мене дома 5-місячна дитина, яку я мусила залишити, годую молоком, грудьми, через це зникає молоко», - додає сусідка по палаті.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація