Дві години катували і відрізали волосся: на Вінниччині дівчата-підлітки жорстоко побили свою ровесницю

Дві години катували і відрізали волосся: на Вінниччині дівчата-підлітки жорстоко побили свою ровесницю

Побита студентка опинилася у лікарні.

На Вінниччині дівчата-підлітки жорстоко розправились зі своєю ровесницею: дві години катували, а потім відрізали волосся. У кімнаті гуртожитку 15-річну Ольгу Полонську били по черзі. У поліції нападниць опитали і відпустили додому на канікули, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

15-річна Оля вже добу в травматології. У дівчини величезний синець під оком, тріщина в щелепі та численні забиття. Її напередодні в гуртожитку училища побили дівчата із сусідньої кімнати.

"Настя почала мене спочатку бити по щоках і за волосся тягати, кинула мене на землю. Потім Аня сіла на мене і почала кулаками по голові бити і сміялася з мене", - розповідає потерпіла Ольга Полонська.

Після побиття дівчині відрізали кухонним ножем її довге волосся. Потім Ольга вирвалася та побігла до вахтерки на перший поверх. Утім, жінка, порадившись із вихователем гуртожитку, вирішила не викликати ні медиків, ані поліцію. "Я сказала дівчинку дати заспокійливе, подивитись, як буде себе вести. Її з четвертого поверху перевели на перший, вона була тут на очах у чергової", - каже вихователька гуртожитку Наталя Вотінцева.

Катували і відрізали волосся: дівчата-підлітки жорстоко розправились зі своєю ровесницею

Катували і відрізали волосся: дівчата-підлітки жорстоко розправились зі своєю ровесницею

Уже наступного дня про побиття Олі дізналася її двоюрідна сестра. Саме вона викликала швидку. Лікарі про інцидент повідомили поліції. "Поліцейські опитали трьох зловмисниць. Вони частково визнають вину. За катування групою осіб передбачено покарання від 5 до 10 років ув'язнення", - розповіла речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Трьох студенток залізничного характеризують украй негативно. Особливо 17 річну сироту - Аню. Конфлікт між дівчатами виник давно і все через гроші, зізнаються в училищі. Нібито Оля взяла банківську картку своєї подруги, але потім усе ж повернула.

Били, але не за гроші, телефоном розповідає ТСН 16-річна Настя: "Вона говорила на мене всяку гидоту про те, що я гуляю зі старим дідом, якимось дядьком. Я захищала свою честь".

Поліцейські кривдниць узяли пояснення й відпустили. Усі вони поїхали на канікули до родичів та опікунів. Олю вже за кілька днів випишуть із лікарні, але тепер дівчині необхідна психологічна реабілітація.

Кореспондент ТСН Валерій Кузнєцов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація