Дві маркетингові компанії "1+1 медіа" отримали срібло на PromaxBDA Global Excellence Awards 2017

Дві маркетингові компанії "1+1 медіа" отримали срібло на PromaxBDA Global Excellence Awards 2017

8 червня в Лос-Анджелесі команда "1+1 медіа" стала призером міжнародної премії PromaxBDA Global Excellence Awards 2017.

Ще одне визнання продуктів групи на міжнародних конкурсах. 

Команда маркетингу "1+1 медіа" посіла одразу два призових місця в фіналі PromaxBDA Global Excellence Awards 2017. У категорії "Marketing Creativity" в номінації "Seasonal or Special Event Program Campaign" срібло взяла промо-кампанія "Чорнобиль 30 років", присвячена 30-й річниці від дня Чорнобильської трагедії. Друге срібло взяло промо до фільму "Розщеплені на атоми" в категорії "Art Direction & Design", номінація "Special Events Spot". Призери були оголошені на церемонії нагородження 8 червня в Лос-Анджелесі.

Роботи змагалися з проектами ABS-CBN Corporation, NBC Universal, CNN WorldWide, FOX Networks, The Walt Disney Company та іншими.

"Срібло одночасно в двох номінаціях масштабної премії Promax Global Excellence Awards ще раз підтверджує професіоналізм нашої команди і конкурентоспроможність на світовому рівні", − відзначає Олена Мартинова, директор із стратегічного маркетинга "1+1 медіа".

Також спецпроект "25 незалежних років" увійшов в шорт-лист фіналістів у номінації Channel: Holiday or Special Event Campaign. У межах промо-кампанії до 25-річчя Незалежності України було презентовано ролик, який разом з ведучими телеканалу "1 + 1" пропонував глядачам подивитися на нашу країну − унікальну і прекрасну.

Емоційно-сильна промо-кампанія фільму "Розщеплені на атоми" включала в себе окремо знятий відеоролик і проведену міжнародну соціальну ініціативу під назвою "День, коли ми втратили все". У березні 2017 року кампанія вже отримала золото премії PromaxBDA Europe Awards.

Нагадаємо, PromaxBDA Global Excellence Awards є головною премією в галузі дизайну, телепромоушена і маркетингу, яка щорічно задає тенденції для світової медіа-індустрії.

Наступна публікація