Двох львів’ян затримали за жорстоке вбивство ексголови села

Підозрюваним у вбивстві – 26 та 29 років.

Сьогодні, 30 червня, правоохоронці затримали двох львів’ян, яких підозрюють у розбійному нападі на приватний будинок колишнього сільського голови Миклашева Михайла Пугача та його вбивстві. До затримання були залучені спецпризначенці. Про це повідомила Нацполіція Львівщини.

Як розповіли правоохоронці, 29-річного львів’янина затримали у Львові, а 26-річного львів’янина на Закарпатті.

"Були проведені санкціоновані обшуки, під час яких поліцейські вилучили речові докази причетності зловмисників до вчинення розбійного нападу та вбивства. Вирішуються питання щодо обрання їм запобіжних заходів та повідомлення про підозри у вчиненні злочинів. Також ми перевіряємо причетність зловмисників до вчинення інших кримінальних правопорушень", – розповів начальник Нацполіції у Львівській області Василь Віконський.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за п.п.6, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначимо, село Миклашів розташоване всього за 3,5 км від Львова, у ньому проживає трохи більше тисячі людей.

Нагадаємо, що вбивство відбулось вночі 21 червня у приватному будинку колишнього сільського голови Миклашева Михайла Пугача. Як встановили правоохоронці, близько 02:00 троє невідомих у масках увірвалися в приватний будинок, де перебувало подружжя, 62-річний Михайло Пугач та його 56-річна дружина. Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм 62-річний Михайло Пугач помер на місці події.

Повʼязані теми:

Наступна публікація